KITTY'S CORNER

KITTY'S CORNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 907 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kitty's corner. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:41 Altijd heerlijk en kwalitatief goed eten!
23 jun 2022 om 21:21 Als je lekker wilt eten moet je zeker bestellen. Altijd gebracht met een lach!
23 jun 2022 om 19:07 Super snelle bezorging en heerlijk eten en nog super warm ook echt een aanrader!
23 jun 2022 om 16:51 Altijd lekker en snel bezorgd
22 jun 2022 om 21:31 Smaakte weer fijn de bezorging aan het Abrikozenplein!
21 jun 2022 om 14:48 Gisteravond een bestelling geplaatst maar i.p.v. een losse pita aan te klikken mayo aangeklikt en afgerekend. Voor het bezorgd werd kwam ik hierachter. Snel gebeld en een vriendelijke dame gesproken, als nalevering toch nog een pitta gekregen! Super!
20 jun 2022 om 22:07 Bestellen sinds een maand of 2 van Kitty's Corner. Eten is van zeer goede kwaliteit en zeer smakelijk!
7 jun 2022 om 20:52 Snelle en vriendelijk bezorging het eten was erg lekker voor het eerst hier besteld maar gaan hier zeker vaker bestellen
6 jun 2022 om 22:46 Het was weer heerlijk! Zoals altijd-;)
6 jun 2022 om 8:01 Vandaag weer een keer Italiaans en het was echt overheerlijk! Bedankt voor het dessert!
5 jun 2022 om 20:15 Prima Grieks eten. Lekker gekruid en goede porties. Ruim op tijd bezorgd. Leuk detail: er was een mini flesje ouzo bij de bestelling.
4 jun 2022 om 13:13 Zoals altijd goed eten , warm , vriendelijke bezorgers. Wij komen hier graag terug